BBZ-1 Swimbait 4"

De BBZ-1 4” Shad is verkrijgbaar in vele attractieve kleuren. Net zoals zijn grotere broers zijn de staart en vinnen gemaakt van zacht plastic om het kunstaas nét die extra levendige actie te geven. Overigens is de BBZ zo ontwikkeld dat hij ook zonder deze zacht plastic delen perfect zwemt.

Floater.

De drijvende 4” BBZ Shad kan zeer divers worden gevist: van de zeer langzame visserij tot het snelle terugvissen, en alles ertussenin. Bij de snelle visserij laat de shad een � inke boeggolf achter, waardoor roofvis getriggerd wordt aggressief toe te bijten. Een enorm spectaculaire visserij in ondiep en plantenrijk water!

Slow Sink.

De langzaam zinkende 4” Shad daalt met ongeveer 30 cm. per 4 seconden af naar de bodem… ultiem uitgebalanceerd om de shad met minimale moeite te voorzien van de perfecte actie. Bill Siemantel geeft de volgende tip: “Laat de Slow Sink naar de bodem afdalen met een slappe lijn. Door de wind de lijn te laten pakken, zwemt het kunstaas uit zichzelf. Wanneer de BBZ-1 op de bodem terechtkomt, staat deze uitgebalanceerd op de dreg. Vis het kunstaas vanaf daar met rustige rukjes aan de lijn terug, of herhaal desgewenst het ‘trucje’ met de wind in de slappe lijn. Een echte killer!”

Fast Sink.

Wie denkt dat de Fast Sink enkel op diep water te gebruiken is komt bedrogen uit. Met een zinksnelheid van ca. 30cm per seconde is deze Swimbait ook prima op ondiep water te gebruiken, waar je deze snel kan terugvissen. Door de levensechte actie lijkt het een vluchtende prooivis, waar de meeste roofvis instinctief op aanvalt! Net zoals de welbekende Screamin’Devils is de zinkende versie voorzien van een Nose-Down feature; d.w.z. de vis zakt met zijn neus richting bodem, waardoor deze een azende prooivis imiteert.

Lees meer
Altijd Laag Geprijsd! Spro BBZ-1 Swimbait 4" Yellow Perch
Spro BBZ-1 Swimbait 4" Yellow Perch
€12,95 €7,95
Altijd Laag Geprijsd! Spro BBZ-1 Swimbait 4" Pike
Spro BBZ-1 Swimbait 4" Pike
€14,95 €12,95
Altijd Laag Geprijsd! Spro BBZ-1 Swimbait 4" Wicked Perch
Spro BBZ-1 Swimbait 4" Wicked Perch
€12,95 €7,95
Altijd Laag Geprijsd! Spro BBZ-1 Swimbait 4" Killer Gill
Spro BBZ-1 Swimbait 4" Killer Gill
€12,95 €7,95
Altijd Laag Geprijsd! Spro BBZ-1 Swimbait 4" Sexy Lavender
Spro BBZ-1 Swimbait 4" Sexy Lavender
€12,95 €7,95
Altijd Laag Geprijsd! Spro BBZ-1 Swimbait 4" Dirty Shad
Spro BBZ-1 Swimbait 4" Dirty Shad
€12,95 €7,95
Altijd Laag Geprijsd! Spro BBZ-1 Swimbait 4" Rainbow Trout
Spro BBZ-1 Swimbait 4" Rainbow Trout
€12,95 €7,95
Pagina 1 van 1