Afdrukken

Bivvy Accessoires

Bivvy Accessoires

Bivvy Accessoires

Weergave per pagina
Sorteren op

Veel vissers gaan inmiddels met een Smartphone naar het water, om de gevangen vis direct digitaal op te slaan. Met de nieuwe Daiwa Smartphone Case van neopreen zijn deze beschermd tegen spatwater, vuil en vallen. Door trekken aan de bovenste sluiting wordt de Smartphone uit de hoes getrokken.

  • Materiaal: 90% neopreen - 10% nylon
  • Afmeting: 13cm x 7.5cm.
7,95 € *

Veel vissers gaan inmiddels met een tablet of iPad naar het water,om de gevangen vis direct digitaal op te slaan.Met de nieuwe Daiwa tablet hoes van neopreen zijn deze beschermd tegen spatwater,vuil en vallen.Door trekken aan de bovenste sluiting wordt de tablet uit de hoes getrokken.

  • Materiaal: 90% neopreen - 10% nylon
  • Afmeting: 25cm x 20.5cm.
9,95 € *

Draagbare gas kachel voor buitengebruik, voorzien van elektronichse ontsteking (geen lucifers nodig!) en kantelbaar verwarmingselement. De warmte is makkelijk te controleren door een soepele verstelbare schakelaar. Veilig voor de omgeving door automatische uitschakeling bij overbelastng. De gas cilinder is eenvoudig te installeren en een ingebouwd veiligheidmechanisme voorkomt doorbranden bij verkeerde installatie. Voorzien van draagbeugel.

  • Afmetingen: 30x20x27cm
  • Exclusief: Gas Cilinder
36,95 € *

Een ongeluk zit in een klein hoekje.Deze EHBO-koffer heeft alle basis artikelen om kleine verwondingen te behandelen aan de waterkant.

3,99 € *
* Prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten