Afdrukken

Spro

Spro

Spro


Weergave per pagina
Sorteren op

Cresta Berti Bovens Feeder XH.
Bij de ontwikkeling van de Berti Bovens feeders hebben we gebruik gemaakt van zijn uitgebreide kennis in het wedstrijdcircuit. De hengels zijn uitgevoerd met een handgreep van kurk en EVA en robuuste maar lichte SiC geleideogen voor het vissen met gevlochten lijn. Voor het gemakkelijk in en uit elkaar halen van de delen op natte en koude dagen zijn speciale antislip grips geplaatst op de verbindingsdelen. De 5 toppen maken dat de hengel op praktisch alle wateren inzetbaar is. Met deze hoeveelheid toppen kan voor de beste beetregistratie altijd gekozen worden voor de meest gevoelige top in elke situatie. Berti Bovens wilde deze hengel graag in de 3 meest populaire lengtes hebben zodat de serie in praktisch alle Europese wateren te vissen is. De 3,60m uitvoering is ideaal voor het over korte tot middellange afstanden werpen van voerkorven tot ca. 140gr. De 3,90m versie is waarschijnlijk de meest allround lengte voor praktisch alle Europese rivieren voor korven tot ca. 180gr. De langste versie, 4,20m is speciaal ontwikkeld voor het lange afstandswerk tot ca. 230gr werpgewicht. Speciaal ontwikkeld voor de grote, snel stromende rivieren waarbij zwaardere systemen en korven gebruikt worden om het aas op de juiste afstand on zijn plek te houden. De unieke actie van deze Feeder hengel biedt de juiste dosis kracht in combinatie met voldoende ruggengraat voor ver en accuraat werpen en natuurlijk voor het zeker zetten van de haak.

77,95 € *

Cresta Feeder X-tra Heavy Action - Big River.
Speciaal ontwikkeld voor de riviervisserij en ideaal voor het vissen op barbeel! De 3,60m is de soepelste (lees: zachtste) van de drie. Zeker in de minder grote rivieren of wateren zonder basaltblokken is dit een ideale lengte. Een perfecte hengel voor de het vissen in de Ardennen of bijvoorbeeld in de Grensmaas. De 3,90m en 4,20m zijn iets harder en zijn mede dankzij hun lengte ideaal voor de visserij in de grotere rivieren, daar waar obstakels de visser met obstakels te maken heeft. De lijn kan zo voldoende hoog gehouden worden zodat over de blokken gevist kan worden. Na een aanbeet kan de vis ook sneller gestuurd worden wat vast zwemmers tot een minimum reduceert. Alle drie de hengels liggen perfect in de hand en zijn zeker niet zwaar. Dit laatste is een pré wanneer langere tijd in de stroming gedrild moet worden. De hengels zijn afgebouwd met extra dunne SiC geleideogen, een robuuste nylon molenhouder met gevoerde reelringen, een natuurkurken handgreep en een luxe cone.

 

74,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwaterteam. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. Alle hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De serie bestaat uit een 5-tal hengels. Voor elke type visserij is er een hengel die eruit springt; deze hengels hebben we geprobeerd te bundelen in een team-serie.

 • Cresta Allround Feeder MH. Voor de feeder-visser die net even iets verder wil of moet werpen om aan de vis te komen maar toch niet de brute kracht en stijve blank dan een ‘heavy feeder’ nodig heeft hebben we de Cresta Allround Feeder MH ontwikkeld. Deze hengel is nog altijd lichtgewicht tijdens het werpen en binnendraaien, biedt voldoende kracht om die extra meters te werpen met behoud van een perfecte beetregistratie.
49,95 € *

Lichte carbon hengels uitgevoerd met originele SIC geleideogen. De fel gekleurde carbon- en glastoppen zorgen voor een perfecte beetregistratie. De Avontage Pellet Feeder is van een iets zwaarder kaliber dan de Method Feeder en heeft een werpgewicht van ca. 100 gram voor de visserij met zwaardere voerkorven en om ook het vissen op lichtstromend water binnen handbereik te brengen.

 • Werpgewicht: Tot 100 Gram
 • Inclusief 3 toppen
45,95 € *

Deze feederhengels zijn ware werpkanonnen voor op grote, sterk stromende rivieren waarbij het vissen met gevulde korven tot resp. 250 gram en 300 gram geen uitzondering zijn. De ‘power’ die in deze hengels opgebouwd wordt is fenomenaal. Deze feeders zijn afgebouwd met een kurken handgreep, TS-ring geleideogen en een sterke kunststof molenhouder. Belangrijk criterium bij deze hengels is dat ze een gelijke deling hebben hetgeen het transport van opgetuigde hengels vergemakkelijkt.

 • Werpgewicht: 100-300 Gram
 • Inclusief 3 toppen
84,95 € *

Steeds populairder wordt de visserij op brasem- en karperputten. Echter, ook in cultuurwater en in woonwijken kom je geregeld grotere vis tegen die gemakkelijk met een feeder te vangen zijn. Voor diegenen die iets meer ‘hengel’ willen dan een gewone picker is er de Boxxer Method Feeder met een lengte van 3.45 meter. Natuurlijk ook te gebruiken in langzaam stromend water. Deze hengel wordt geleverd met 2 toppen. De hengels hebben een frisse uitstraling en zijn gemaakt van G-fibers. Daarbij zijn ze afgebouwd met een robuuste molenhouder, sterke geleideogen en comfi-foam grips.

 • Werpgewicht: Tot 75 Gram
 • Inclusief 2 toppen
20,95 € *

Allround feeder hengels voor het vissen op de middel- tot lange afstand. De hengels werpen gemakkelijk en bieden een perfecte beetregistratie. Ze worden afgebouwd met SiC geleideogen, een kurken handgreep met EVA butt en een sterke molenhouder.

 • Werpgewicht: 25-65 Gram
 • Inclusief 3 toppen
96,95 € *

Een lichte picker/quiver hengel voor het vissen op de korte afstand en met lichte korven. Dat wil niet zeggen dat het ook voor kleine vis is; de hengels zijn weliswaar zacht en met een parabolische actie maar ze hebben voldoende body om een dikke brasem te drillen en succesvol te landen. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, kurken handgrepen met een EVA butt-grip en een slim-fit molenhouder.

 • Werpgewicht: Tot 40 Gram
 • Inclusief 3 toppen
42,95 € *

Allround feeder hengels voor het vissen op de middel- tot lange afstand. De hengels werpen gemakkelijk en bieden een perfecte beetregistratie. Ze worden afgebouwd met SiC geleideogen, een kurken handgreep met EVA butt en een sterke molenhouder.

 • Werpgewicht: 25-65 Gram
 • Inclusief 3 toppen
47,95 € *

Lichte karper en brasem feeder hengels voor onder andere het method-system. De hengels zijn voorzien van zeer gevoelige toppen die de aanbeten perfect registreren. Ondanks de zachte actie hebben deze hengels een stevige ruggengraat om de strijd met brasem en karper gemakkelijk aan te kunnen. De hengels zijn afgewerkt met SiC geleideogen, kurken handgrepen met een EVA butt-grip en een slim-fit molenhouder.

 • Werpgewicht: 20-60 Gram
 • Inclusief 3 toppen
42,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Ultra Light (Short Range) hengels komen het best tot hun recht bij de lichte visserij tot een werpgewicht van ca. 30gr. Ideaal voor stilstaand tot licht stromend water. De gevoelige toppen bieden de ultieme beetregistratie.

 • Werpgewicht: Tot 35 Gram
 • Inclusief 3 toppen
89,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Light (Mid Range) hengels komen het best tot hun recht bij de lichte visserij tot een werpgewicht van ongeveer 40 Gram. Ideaal voor stilstaand tot licht stromend water.

 • Werpgewicht: Tot 40 Gram
 • Inclusief 3 toppen
94,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Light/Medium (Mid Range) hengels komen het best tot hun recht bij de medium visserij tot een werpgewicht van ongeveer 50 Gram en zijn ontwikkeld voor zowel stilstaand als licht stromend water.

 • Werpgewicht: Tot 50 Gram
 • Inclusief 3 toppen
99,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Medium (Mid Range) hengels komen het best tot hun recht bij de medium visserij tot een werpgewicht van ongeveer 70 Gram en zijn ontwikkeld voor zowel stilstaand als licht stromend water.

 • Werpgewicht: Tot 70 Gram
 • Inclusief 3 toppen
104,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Long Range feeder is een lange afstandshengel voor de zwaardere omstandigheden en op stromend water. Deze hengel is zo afgebouwd dat de diameter en het gewicht passend is in de gehele serie. Dit heeft ertoe geleid dat Spro een hogere kwaliteit carbon hebben moeten inzetten. Dat is dan ook de enige ‘concessie’ die ze gedaan hebben. We hebben het hier wel over een krachtpatser voor de zwaardere riviervisserij!

 • Werpgewicht: Tot 110 Gram
 • Inclusief 3 toppen
149,95 € *

Deze hengel is aan de hand van de exacte wensen en specificaties van Döme Gábor gebouwd. Verkrijgbaar in MH en H uitvoeringen met werpgewichten tot respectievelijk 100 & 140 Gram zijn dit echte krachtpatsers die de grote rivieren en vissoorten zoals karper, barbel en vloermatformaat brasem niet schuwen. De IMT-7 PowerCarbon blank is voorzien van enkele extra carbondraad verstevigingen, waardoor niet alleen de kracht, maar vooral ook de strakke actie wordt geoptimaliseerd. De Pellet Feeder wordt uiteraard geleverd met een drietal toppen, zodat de visser in staat is om in te spelen op de geldende omstandigheden.

 • Werpgewicht: 100-140 Gram
 • Inclusief 3 toppen
59,95 € *

Allround feeder in de populaire lengtes 3.60 en 3.90 Meter. De Explorer Feeder is voorzien van een Medium/Heavy actie en stijlvolle afwerking. Door de drie bijgeleverde toppen en vergevende actie is de hengel een uitstekende keuze voor de recreatievisser die op verschillende watertypen vist.

 • Werpgewicht: Tot 100 Gram
 • Inclusief 3 toppen
37,95 € *

De Leo Koot Team Feeder serie is gefabriceerd uit hoogwaardig carbon. De zeer strakke persing van het materiaal garandeert dat de hengels voldoende body hebben om nazwiepen van de blank gedurende de worp tegen te gaan. Hierdoor wordt de wrijvingsweerstand aan de Fuji® geleideogen geminimaliseerd en zijn verdere worpen het resultaat. De Long Range feeders combineren een zeer strakke actie en hoog optimaal werpgewicht met een zeer laag eigen gewicht van de hengel. De ogen op de Long range serie zijn bewust een slagje groter gekozen dan standaard, zodat de lijn onder minimale weerstand vrijloopt en de lijn bij nat weer niet aan de blank plakt. Ook behoren pruiken en het vastslaan van de lijn rond het start- of topoog hiermee tot het verleden. De long range serie is verkrijgbaar in een een tweetal uitvoeringen; een 3.60 meter MH versie en een langere 3.90 meter MH versie. De kortste hengel leent zich voor de visserij van 60 tot 80 meter met een optimaal werpgewicht van 60 tot 70 gram. De 3.90 meter is meer geschikt voor zwaardere omstandigheden; de hengel heeft een optimaal werpgewicht van 70 tot 80 gram en kan afstanden van 70 tot 90 meter met gemak overbruggen.

 • Werpgewicht: 90-100 Gram
 • Inclusief 3 toppen
189,95 € *

De Leo Koot Team Feeder serie is gefabriceerd uit hoogwaardig carbon. De zeer strakke persing van het materiaal garandeert dat de hengels voldoende body hebben om nazwiepen van de blank gedurende de worp tegen te gaan. Hierdoor wordt de wrijvingsweerstand aan de Fuji® geleideogen geminimaliseerd en zijn verdere worpen het resultaat. De Medium range straalt veelzijdigheid uit en kan door zijn redelijk neutrale krachtverdeling zowel op de korte als op de middellange afstand worden ingezet. Afstanden van 40 tot 70 meter en een werpgewicht tot 70 gram behoren tot de mogelijkheid met deze hengel. Door de beschikking over 3 toppen met verschillende acties, kan de hengel ook worden ingezet voor de rivier- en kanaalvisserij op traag- tot gemiddeld stromende passages.

 

24,95 € *

De Leo Koot Team Feeder serie is gefabriceerd uit hoogwaardig carbon. De zeer strakke persing van het materiaal garandeert dat de hengels voldoende body hebben om nazwiepen van de blank gedurende de worp tegen te gaan. Hierdoor wordt de wrijvingsweerstand aan de Fuji® geleideogen geminimaliseerd en zijn verdere worpen het resultaat. De Short / Mid range versie is verkrijgbaar in een Light en Medium Light uitvoering, beiden in 3.60m lengte. De Light versie is specifiek ontwikkeld voor de visserij op (nagenoeg) stilstaand water op circa 20 tot 35 meter werpafstand, terwijl de Light Medium ook op langzaamstromende wateren prima kan worden ingezet. Met deze gewichtsklasse zijn afstanden van 30 tot 50 meter uitstekend te overbruggen, zonder dat er concessies worden gedaan aan de beetregistratie. De aanbevolen werpgewichten van beide hengels bedragen respectievelijk < 40 en < 50 gram.

 • Werpgewicht: 40-50 Gram
 • Inclusief 3 toppen
104,95 € *

De Leo Koot Team Feeder serie is gefabriceerd uit hoogwaardig carbon. De zeer strakke persing van het materiaal garandeert dat de hengels voldoende body hebben om nazwiepen van de blank gedurende de worp tegen te gaan. Hierdoor wordt de wrijvingsweerstand aan de Fuji® geleideogen geminimaliseerd en zijn verdere worpen het resultaat! De Short range serie Leo Koot Team feeders is specifiek ontwikkeld voor de (ultra) lichte visserij (werpgewicht tot 30-35 Gram) op kanalen en meren waarbij de visafstand ongeveer 10-25 meter bedraagt. Vooral bij ontbrekende stroming en zeer voorzichtige aanbeten maakt de gevoelige top nét het verschil tussen aanbeet zien en aanbeten missen. Verander de voerkorf eens voor een standaard werploodje, om de gevoeligheid van de visserij extra te verhogen!

 • Werpgewicht: Tot 35 Gram
 • Inclusief 3 toppen
24,95 € *

Carbon hengels met een kurk en EVA combinatie handgreep. Het EVA onder- en bovenaan de handgreep zijn gemakkelijk schoon te houden. De fel gekleurde toppen zijn goed zichtbaar in elke weerssituatie. Er is gekozen voor één carbon en twee lichtere glas toppen voor een perfecte beetregistratie. De Pellet Feeder is zwaarder uitgevoerd dan de Mehtod Feeder en heeft een werpgewicht tot ca. 100 gram zodat er gemakkelijker met zwaardere voerkorven en eventueel over langere afstanden geworpen kan worden. Dit zijn ideale hengels voor stilstaand en lichtstromend water.

 • Werpgewicht: Tot 100 Gram
 • Inclusief 3 toppen
36,95 € *

Deze feeder hengels hebben een werpgewicht tot 90 Gram (MH). Natuurlijk zijn de toppen voorzien van grote SIC geleideogen, zodat de gevlochten lijn van een nylon voorslag van 2-maal hengellengte voorzien kan worden; de knoop past precies door het topoog! Een duurzaame kurken handgreep wordt gecombineerd met een carbon-look molenhouder en een mat afgebouwde blank met rode HOT accenten.

 • Werpgewicht: Tot 90 Gram
 • Inclusief 3 toppen
54,95 € *

De immer populairder wordende barbeelvisserij maakt dat specifieke hengels meer en meer in trek komen. Spro heeft de Barbel ontwikkeld in samenwerking met een specialist op het gebied van de barbeel in binnen- en buitenland. Aan de hand van zijn ervaring zijn we erin geslaagd de ideale allround barbeelfeeder te ontwikkelen. De 12’ (3.60 meter) is de soepelste (lees: zachtste) van de drie. Zeker in de minder grote rivieren of wateren zonder basaltblokken is dit een ideale lengte. Deze hengel is dan ook prima geschikt voor het vissen in de Ardennen of bijvoorbeeld in de Grensmaas. De 13’ en 14’ (resp. 3.90 en 4.20 meter) versies zijn iets harder en zijn ook vanwege hun lengte perfect voor de visserij in de grotere rivieren en daar waar de genoemde obstakels wel aanwezig zijn. De lijn kan zo voldoende hoog gehouden worden zodat over de blokken gevist kan worden. Na een aanbeet kan de vis ook sneller ophoog gestuurd worden hetgeen vastzwemmers tot een minimum reduceert. De hengels zijn uitgevoerd met itsende toppen die op het eerste gezicht misschien even wennen zijn, maar zeker in de schemer vallen ze enorm op omdat ze licht uoresceren. De hengels zijn zowel met gevlochten superlijnen als met nylon te vissen. Zeker wanneer met nylon gevist wordt komt de actie van deze Barbel Xtra tijdens de dril helemaal tot zijn recht. Alle drie de hengels liggen perfect in de hand en zijn zeker niet zwaar. Dit laatste is een pré wanneer langere tijd in de stroming gedrild moet worden. De hengels zijn afgebouwd met extra dunne SIC geleideogen, een robuuste nylon molenhouder met gevoerde reelringen, een natuurkurken handgreep en een luxe cone. NB: om het probleem van drijfvuil te voorkomen is gekozen voor een set grotere geleideogen op de zwaarste feedertop.

 • Werpgewicht: Tot 140 Gram
 • Inclusief 3 toppen
71,95 € *
De meest verkochte feeder van Spro is zonder meer de Titanex Feeder. Een schitterende zilverkleurige blank waarmee grote afstanden kunnen worden overbrugd. Helaas is hengel al een tijdje niet meer leverbaar, maar de toppen worden nog steeds gemaakt. Wij verkopen de originele gele (lichtste) carbon top uit voorraad. Geschikt voor alle lengtes.
 
 • Actie: Light
 • Kleur: Geel
9,95 € *

Momenteel niet beschikbaar

* Prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten