Afdrukken

Spro

Spro

Spro

Weergave per pagina
Sorteren op

Cresta Clubwinner Medium Method: Een drietal semi-parabolische Method Feeders in de populaire lengtes voor de korte tot middellange afstand. De hengels zijn licht en gevoelig maar hebben nog altijd de perfecte dosis ruggengraat om karpertjes de baas te kunnen.

48,95 € *

Cresta Clubwinner Sensi Feeder is een lichte, parabolische en uiterst gevoelige Picker in de meest populaire lengtes voor het vissen op korte afstand in bijvoorbeeld vijvers en kanalen.

 • Werpgewicht tot 40gram.
 • Inclusief 2 Toppen
41,95 € *

Lichte carbon hengels uitgevoerd met originele SIC geleideogen. De fel gekleurde carbon- en glastoppen zorgen voor een perfecte beetregistratie. De Avontage Pellet Feeder is van een iets zwaarder kaliber dan de Method Feeder en heeft een werpgewicht van ca. 100 gram voor de visserij met zwaardere voerkorven en om ook het vissen op lichtstromend water binnen handbereik te brengen.

 • Werpgewicht: Tot 100 Gram
 • Inclusief 3 toppen
45,95 € *

Momenteel niet beschikbaar

Deze feederhengels zijn ware werpkanonnen voor op grote, sterk stromende rivieren waarbij het vissen met gevulde korven tot resp. 250 gram en 300 gram geen uitzondering zijn. De ‘power’ die in deze hengels opgebouwd wordt is fenomenaal. Deze feeders zijn afgebouwd met een kurken handgreep, TS-ring geleideogen en een sterke kunststof molenhouder. Belangrijk criterium bij deze hengels is dat ze een gelijke deling hebben hetgeen het transport van opgetuigde hengels vergemakkelijkt.

 • Werpgewicht: 100-300 Gram
 • Inclusief 3 toppen
84,95 € *

Steeds populairder wordt de visserij op brasem- en karperputten. Echter, ook in cultuurwater en in woonwijken kom je geregeld grotere vis tegen die gemakkelijk met een feeder te vangen zijn. Voor diegenen die iets meer ‘hengel’ willen dan een gewone picker is er de Boxxer Method Feeder met een lengte van 3.45 meter. Natuurlijk ook te gebruiken in langzaam stromend water. Deze hengel wordt geleverd met 2 toppen. De hengels hebben een frisse uitstraling en zijn gemaakt van G-fibers. Daarbij zijn ze afgebouwd met een robuuste molenhouder, sterke geleideogen en comfi-foam grips.

 • Werpgewicht: Tot 75 Gram
 • Inclusief 2 toppen
22,95 € *

Cresta Berti Bovens Feeder XH.
Bij de ontwikkeling van de Berti Bovens feeders hebben we gebruik gemaakt van zijn uitgebreide kennis in het wedstrijdcircuit. De hengels zijn uitgevoerd met een handgreep van kurk en EVA en robuuste maar lichte SiC geleideogen voor het vissen met gevlochten lijn. Voor het gemakkelijk in en uit elkaar halen van de delen op natte en koude dagen zijn speciale antislip grips geplaatst op de verbindingsdelen. De 5 toppen maken dat de hengel op praktisch alle wateren inzetbaar is. Met deze hoeveelheid toppen kan voor de beste beetregistratie altijd gekozen worden voor de meest gevoelige top in elke situatie. Berti Bovens wilde deze hengel graag in de 3 meest populaire lengtes hebben zodat de serie in praktisch alle Europese wateren te vissen is. De 3,60m uitvoering is ideaal voor het over korte tot middellange afstanden werpen van voerkorven tot ca. 140gr. De 3,90m versie is waarschijnlijk de meest allround lengte voor praktisch alle Europese rivieren voor korven tot ca. 180gr. De langste versie, 4,20m is speciaal ontwikkeld voor het lange afstandswerk tot ca. 230gr werpgewicht. Speciaal ontwikkeld voor de grote, snel stromende rivieren waarbij zwaardere systemen en korven gebruikt worden om het aas op de juiste afstand on zijn plek te houden. De unieke actie van deze Feeder hengel biedt de juiste dosis kracht in combinatie met voldoende ruggengraat voor ver en accuraat werpen en natuurlijk voor het zeker zetten van de haak.

84,95 € *

Cresta Clubwinner Medium-Heavy Feeder Waarschijnlijk de meest allround actie voor feederhengels op kanalen en rivieren op dit moment. Onder normale omstandigheden kan een beetje feedervisser met deze hengels op zowel korte, als middellange én lange afstand uit de voeten. De hengels hebben perfecte werpeigenschappen waardoor de korf keer op keer dezelfde spot raakt.

 • Werpgewicht: tot 85 en 90 Gram
 • Inclusief 3 toppen
54,95 € *

Een lichte picker/quiver hengel voor het vissen op de korte afstand en met lichte korven. Dat wil niet zeggen dat het ook voor kleine vis is; de hengels zijn weliswaar zacht en met een parabolische actie maar ze hebben voldoende body om een dikke brasem te drillen en succesvol te landen. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, kurken handgrepen met een EVA butt-grip en een slim-fit molenhouder.

 • Werpgewicht: Tot 40 Gram
 • Inclusief 3 toppen
42,95 € *

Allround feeder hengels voor het vissen op de middel- tot lange afstand. De hengels werpen gemakkelijk en bieden een perfecte beetregistratie. Ze worden afgebouwd met SiC geleideogen, een kurken handgreep met EVA butt en een sterke molenhouder.

 • Werpgewicht: 25-65 Gram
 • Inclusief 3 toppen
49,95 € *

Lichte karper en brasem feeder hengels voor onder andere het method-system. De hengels zijn voorzien van zeer gevoelige toppen die de aanbeten perfect registreren. Ondanks de zachte actie hebben deze hengels een stevige ruggengraat om de strijd met brasem en karper gemakkelijk aan te kunnen. De hengels zijn afgewerkt met SiC geleideogen, kurken handgrepen met een EVA butt-grip en een slim-fit molenhouder.

 • Werpgewicht: 20-60 Gram
 • Inclusief 3 toppen
42,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwaterteam. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. Alle hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De serie bestaat uit een 5-tal hengels. Voor elke type visserij is er een hengel die eruit springt; deze hengels hebben we geprobeerd te bundelen in een team-serie.

 • Cresta Allround Feeder MH. Voor de feeder-visser die net even iets verder wil of moet werpen om aan de vis te komen maar toch niet de brute kracht en stijve blank dan een ‘heavy feeder’ nodig heeft hebben we de Cresta Allround Feeder MH ontwikkeld. Deze hengel is nog altijd lichtgewicht tijdens het werpen en binnendraaien, biedt voldoende kracht om die extra meters te werpen met behoud van een perfecte beetregistratie.
54,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Ultra Light (Short Range) hengels komen het best tot hun recht bij de lichte visserij tot een werpgewicht van ca. 30gr. Ideaal voor stilstaand tot licht stromend water. De gevoelige toppen bieden de ultieme beetregistratie.

 • Werpgewicht: Tot 35 Gram
 • Inclusief 3 toppen
89,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Light (Mid Range) hengels komen het best tot hun recht bij de lichte visserij tot een werpgewicht van ongeveer 40 Gram. Ideaal voor stilstaand tot licht stromend water.

 • Werpgewicht: Tot 40 Gram
 • Inclusief 3 toppen
94,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Medium (Mid Range) hengels komen het best tot hun recht bij de medium visserij tot een werpgewicht van ongeveer 70 Gram en zijn ontwikkeld voor zowel stilstaand als licht stromend water.

 • Werpgewicht: Tot 70 Gram
 • Inclusief 3 toppen
104,95 € *

De Cresta Team Feeder is het resultaat van een nauwe samenwerking met een groep gepassioneerde wedstrijdvissers waaronder niet de minsten uit het Spro zoetwater team. De kennis die zij over de jaren op nationaal en internationaal niveau vergaard hebben is van essentieel belang. De hengels zijn uitgevoerd met SiC geleideogen, een 3A-grade Portugees kurken grip en een slim-fit molenhouder. De Long Range feeder is een lange afstandshengel voor de zwaardere omstandigheden en op stromend water. Deze hengel is zo afgebouwd dat de diameter en het gewicht passend is in de gehele serie. Dit heeft ertoe geleid dat Spro een hogere kwaliteit carbon hebben moeten inzetten. Dat is dan ook de enige ‘concessie’ die ze gedaan hebben. We hebben het hier wel over een krachtpatser voor de zwaardere riviervisserij!

 • Werpgewicht: Tot 110 Gram
 • Inclusief 3 toppen
149,95 € *

Cresta Feeder X-tra Heavy Action - Big River.
Speciaal ontwikkeld voor de riviervisserij en ideaal voor het vissen op barbeel! De 3,60m is de soepelste (lees: zachtste) van de drie. Zeker in de minder grote rivieren of wateren zonder basaltblokken is dit een ideale lengte. Een perfecte hengel voor de het vissen in de Ardennen of bijvoorbeeld in de Grensmaas. De 3,90m en 4,20m zijn iets harder en zijn mede dankzij hun lengte ideaal voor de visserij in de grotere rivieren, daar waar obstakels de visser met obstakels te maken heeft. De lijn kan zo voldoende hoog gehouden worden zodat over de blokken gevist kan worden. Na een aanbeet kan de vis ook sneller gestuurd worden wat vast zwemmers tot een minimum reduceert. Alle drie de hengels liggen perfect in de hand en zijn zeker niet zwaar. Dit laatste is een pré wanneer langere tijd in de stroming gedrild moet worden. De hengels zijn afgebouwd met extra dunne SiC geleideogen, een robuuste nylon molenhouder met gevoerde reelringen, een natuurkurken handgreep en een luxe cone.

 

84,95 € *

Allround feeder in de populaire lengtes 3.60 en 3.90 Meter. De Explorer Feeder is voorzien van een Medium/Heavy actie en stijlvolle afwerking. Door de drie bijgeleverde toppen en vergevende actie is de hengel een uitstekende keuze voor de recreatievisser die op verschillende watertypen vist.

 • Werpgewicht: Tot 100 Gram
 • Inclusief 3 toppen
37,95 € *

Deze feeder hengels hebben een werpgewicht tot 90 Gram (MH). Natuurlijk zijn de toppen voorzien van grote SIC geleideogen, zodat de gevlochten lijn van een nylon voorslag van 2-maal hengellengte voorzien kan worden; de knoop past precies door het topoog! Een duurzaame kurken handgreep wordt gecombineerd met een carbon-look molenhouder en een mat afgebouwde blank met rode HOT accenten.

 • Werpgewicht: Tot 90 Gram
 • Inclusief 3 toppen
54,95 € *

De immer populairder wordende barbeelvisserij maakt dat specifieke hengels meer en meer in trek komen. Spro heeft de Barbel ontwikkeld in samenwerking met een specialist op het gebied van de barbeel in binnen- en buitenland. Aan de hand van zijn ervaring zijn we erin geslaagd de ideale allround barbeelfeeder te ontwikkelen. De 12’ (3.60 meter) is de soepelste (lees: zachtste) van de drie. Zeker in de minder grote rivieren of wateren zonder basaltblokken is dit een ideale lengte. Deze hengel is dan ook prima geschikt voor het vissen in de Ardennen of bijvoorbeeld in de Grensmaas. De 13’ en 14’ (resp. 3.90 en 4.20 meter) versies zijn iets harder en zijn ook vanwege hun lengte perfect voor de visserij in de grotere rivieren en daar waar de genoemde obstakels wel aanwezig zijn. De lijn kan zo voldoende hoog gehouden worden zodat over de blokken gevist kan worden. Na een aanbeet kan de vis ook sneller ophoog gestuurd worden hetgeen vastzwemmers tot een minimum reduceert. De hengels zijn uitgevoerd met itsende toppen die op het eerste gezicht misschien even wennen zijn, maar zeker in de schemer vallen ze enorm op omdat ze licht uoresceren. De hengels zijn zowel met gevlochten superlijnen als met nylon te vissen. Zeker wanneer met nylon gevist wordt komt de actie van deze Barbel Xtra tijdens de dril helemaal tot zijn recht. Alle drie de hengels liggen perfect in de hand en zijn zeker niet zwaar. Dit laatste is een pré wanneer langere tijd in de stroming gedrild moet worden. De hengels zijn afgebouwd met extra dunne SIC geleideogen, een robuuste nylon molenhouder met gevoerde reelringen, een natuurkurken handgreep en een luxe cone. NB: om het probleem van drijfvuil te voorkomen is gekozen voor een set grotere geleideogen op de zwaarste feedertop.

 • Werpgewicht: Tot 140 Gram
 • Inclusief 3 toppen
71,95 € *
* Prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten